yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve isabetli yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın kapılarında evgin durumlarda içeriden hariçarı selim davranış kal konusu başüstüneğu muhtevain, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve lafız konusu harekete cevaz vermesi gerekir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı alelumum 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabilinden konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak muhtevain, henüz çatı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duygun davranılmalıdır.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden dışarıya sadık açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye intibak ve akla yatkın yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Çıkış Bapsı yangın kapısı yangın yönetmeliğine yakışır olarak belirlenen yerlere ve sayılara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ hür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve alaz intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik dâhilin tercih edilir.

Binanın bağırsakinden bayağıya tamam nazil betonarme merdivenler haricinde, çatı haricine yapılan ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok pıtrak önlaşılan yangın merdivenleridir.

Evgin çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Elektrikler kesik başüstüneğunda birlikte geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu kırlar ciddi durumların hız göstericisidir.

Bu konuda salahiyettar yangın firmasından etki alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de yetişek verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page